2 x zo snel lezen, 3 maal beter onthouden

Heb je ook zo’n probleem met de enorme hoeveelheid informatie die dagelijks op je afkomt? Zou je ook 2 maal sneller willen kunnen lezen en beter willen onthouden en informatie effectiever kunnen terugroepen?

Hoe maak je een eind aan de informatie-overload
Je leert methoden om effectiever om te gaan met enorme hoeveelheden informatie
Snellezen, geheugentraining en mindmappen hebben een goede samenhang, ze maken immers gebruik van dezelfde basistechnieken.
Snellezen laat je informatie die je leest sneller in je opnemen.
Geheugentraining leert je die informatie langer en slimmer onthouden.
Mindmaps zijn als het ware spiekbriefjes waarmee je weggezakte informatie snel en effectief weer terughaalt.

In deze cursus leer je de methode en technieken om daadwerkelijk 2 x sneller te lezen en hoe je belangrijke informatie 3 maal beter terugvindt in je geheugen.

Neem snel contact met ons op voor data en locaties

EN… Werkt het? Lees de ervaring van Cor van den Brink
“Beste Ary,

Vorige week gebeurde het…………in een flits, plotseling had ik het door, snellezen lukt ook mij, ik vlieg met mijn ogen over de tekst en weet ook met maar een aantal woorden per zin de tekst compleet in mijn hoofd te vormen. Beelden van zinnen ontstaan niet maar toch vormt het een geheel en snap ik veel beter dan voorheen hoe ik met een hoge leessnelheid de tekst nog steeds begrijpend kan lezen. Deze week ook binnen drie dagen een boek uitgelezen waar ik voorheen 2 à 3 weken over kon doen. Heerlijk om tegenwoordig door het NRC te vliegen en daarbij dan ook gelijk een aantal artikelen te doorgronden en echt geheel uit te lezen in een keer en niet 3 of 4.

Dankzij de cursus ben ik nu meer in het leesmoment en kan ik eindelijk aan de stapel beginnen van boeken waar ik ooit in begon en na een aantal hoofdstukken vaak dacht mmm dit gaat hem niet worden. Soms door een vervelende schrijfstijl maar vaak genoeg omdat er associatief een loopje met mij werd genomen. Tuurlijk soms lees ik moeilijkere boeken dan mijn vrouw, een gymnasium meisje en mijzelf een lts-jongen maar goed dat zijn er niet zo heel veel maar wel meesterwerken als: ”Het leven een gebruiksaanwijzing” of “Montaillou een ketters dorp in de Franse Pyreneeën.

Nogmaals enorm veel dank voor alle tips en vooral voor de 30 days challenge, uiteraard zonder al te veel moeite volbracht.

With kind regards,

Cor van den Brink Lightdesign     ”