Boeken

We zijn natuurlijk extra trots op ons eigen boek:

Zakelijk Mindmappen voor Slagvaardige Organisaties (met Mindjet MindManager) is nu ook te bestellen bij Managementboek.nl

Klein800204ZAKELIJK MINDMAPPENOns boek is geschreven voor iedere organisatie die overweegt om te investeren in mindmap software, om toepassing van de mindmapping techniek nog beter te laten renderen.
Er zijn organisaties die digitaal mindmappen al benutten voor een enkel toepassingsgebied. Voor hen is het boek is geschikt als leidraad om aanvullende toepassingsgebieden stap voor stap in de organisatie in te voeren. Op deze manier kan iedereen volop de voordelen voor zijn of haar werkzaamheden benutten.
Ons boek is ook bijzonder geschikt om, voordat wordt besloten om digitaal mindmappen (of business mapping) in de organisatie te gaan benutten, een goed inzicht te krijgen in de mogelijkheden en toepassingsgebieden. Op deze manier is relatief snel en eenduidig te bepalen of invoering van digitale mindmap tools zal gaan renderen.
boekselfieaDe focus van ons boek ligt op toepassingen in zakelijke omgevingen, maar we verwachten dat ook individuele lezers er bij het gebruik in de persoonlijke omgeving beslist veel plezier aan zullen beleven.

Hier bestel je ons boek
En alle onderstaande boeken zijn te bestellen bij BOL.COM en AMAZON
Bij bol.com vind je nog veel meer Mindmap boeken

 

Als Je Hier Klikt Vind Je Nog Meer Boeken over Mindmappen

Bij bol.com vind je nog veel meer Mindmap boeken