MindManager for Windows (single license)

MindManager Windows
Nieuwe versie 22

MindManager 2021 voor WindowsKrachtige visualisatietools en mindmappingsoftware

 • Maak prachtige interactieve maps, grafieken en diagrammen
 • Verwerk en organiseer informatie effectiever
 • Breng structuur aan en verhelder uw plannen en projecten
 • Zie het totaaloverzicht én de kleine details in één weergave
Zet de stap van brainstormen naar projectuitvoering en leg uw ideeën vast met de snelheid waarmee u ze kunt bedenken. Uw project neemt vaste vorm aan bij het toewijzen van resources, het ramen van de kosten en meer.
 
Zet complexiteit om in helderheid

Zet complexiteit om in helderheid

Ergens in de enorme stroom aan informatie die voortdurend op uw apparaten binnenkomt, die uw Postvak IN doet vollopen en uw hersenen vult, bevindt zich de informatie die u nodig heeft om optimaal te kunnen presteren.

Met gestructureerde en interactieve visuele maps wordt informatie eenvoudig te begrijpen.

MindManager kan die kennis ontgrendelen doordat het verspreide ideeën en onsamenhangende gegevens distilleert.

Verhoog uw productiviteit

Verhoog uw productiviteit

Werk op niet-lineaire wijze, net als uw hersenen. Sleep onderwerpen naar de gewenste plaats, teken verbanden tussen verschillende ideeën en zet verwante aantekeningen, links en bestanden op de juiste plek.

Zet de stap van idee naar implementatie

Stap van brainstormen over op plannen en uitvoering in één toepassing, en zet ideeën om in actie … u ziet het allemaal zo voor u gebeuren.

Zet de stap van idee naar implementatie

Verbind op nieuwe manieren

Verbind op nieuwe manieren

Leg kennis vast en deel deze, presenteer informatie in een logische flow en werk samen in een teamomgeving.

Maak kennis met Gezamenlijk bewerken van MindManager en MindManager voor Microsoft Teams.Meer informatie

Met MindManager beschikt u over de veelzijdigheid om op úw manier te werken, zelfstandig of als deel van een team.

Gemoedsrust voor uw bedrijf

Gemoedsrust voor uw bedrijf

Zich zorgen maken behoort nu tot het verleden. Met de IT- en beheermogelijkheden, grootschalige softwaredistributie en het licentiebeheer, is MindManager een oplossing die voor uw bedrijf is ontwikkeld.

 

BESTEL JE MindManager  for Windows License

MindManager Upgrade

Bent u al Mindjet MindManager gebruiker en wilt u weten wat voor u de voordelen zijn om over te gaan naar de laatste versie, neemt u dan contact met ons op. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

BESTEL JE MindManager  for Windows UPGRADE

 

 

MindManager 2020 Bekijk de VIDEO.

 

Nog makkelijker delen. Nog flexibeler. Nog meer MindManager.

MindManager voor Windows verbrijzelt de communicatiebarrières meer dan ooit. Je kunt je baanbrekende ideeën delen in interactieve mappen en diagrammen met iedereen die een webbrowser heeft. Wissel informatie uit met meer dan 700 cloud apps zoals Google Docs, Trello en Slack en verhoog daarmee het rendement van de apps die je al gebruikt. En je bent nog productiever met nieuwe projectmanagement en process mapping mogelijkeden, eenvoudiger file management en handiger gebruik.

Nog makkelijker Delen

Benut de voordelen van visuele communicatie met iedereen die een web browser heeft. Met MindManager voor Windows kun je je maps in HTML5 exporteren zodat je eenvoudig al je mappen, gespreksnotities, acties, project tijdlijnen, workflows en nog veel meer kunt delen. Interactieve mappen open je dus in vrijwel elke web browser om helder en begrijpelijk je mindmaps, concept maps en diagrammen met iedereen kunt delen.

Nog veelzijdiger

Hoe meer je doet met MindManager hoe hoger het rendement van de andere apps is, die je al gebruikt. Exporteer de inhoud van je mappen et meer dan 700 belangrijemcloud-apps zoals Slack, Box, OneNote, Google Docs, en Gmail dankzij MindManager’s integratie met Zapier. Met een handig web interface, kun je gegevens uitwisselen tussen MindManager en social task management en agile development apps, waardoor je ee helder overzicht van je werkstromen hebt. En blijf creatief en georganiseerd met MindManager—terwijl je de informatie verder gebruikt in je favoriete app.

 

Nog Opener

Blijf up to date doordat je de inhoud en status updates direct in je maps plaatst als topics. Gebruik Zapier om project status updates te versturen, Gmail items over te dragen, of nieuwe inhoud van je file management systeem in MindManager te plaatsen.

 
 
 

Nog Flexibeler

Breng product roadmaps helder in beeld, net als project mijlpalen, en marketing plannen met nieuwe tijdlijn layouts. Nieuwe templates ondersteunen zowel verticale als horizontale layouts, en tijdlijn annotaties voegen context toe zodat eenvoudig filteren mogelijk wordt en jouw specifieke inzicht te waarborgen.

 

 

Nog meer Doelgericht

Mis geen enkele deadline meer. Verhoog je focus op leverdata en afhankelijkheden met het inzicht dat het kritieke pad je geeft. Als je de essentie  van je map of Gantt view eruit laat springen wordt het voor iedereen duidelijk wat moet worden gedaan.

 
 
 

Nog Efficienter

Maak je flowcharts eenvoudiger en verhoog de efficiency om je processen in kaart te brengen met de uitgebreide diagram teken tools. Nieuwe tools zoals de vorm tijdens het tekenen al te kiezen en de mogelijkheid om relatielijnen te kiezen met rechte hoeken. Nieuw zijn ook de opties om de kalender te tonen en andere mogelijkheden die plannen nog eenvoudiger maken.

 

Nog Handiger

Sla je MindManager files snel op, vind ze terug en deel ze met het eenvoudiger bestandsbeheer. En of je nu je bestanden op je desktop opslaat, informatie vindt in Microsoft SharePoint of ze deelt in de Cloud (Box), altijd zorgt MindManager voor Windows voor een eenduidig beeld en gebruiksgemak waarmee het sneller en eenvoudiger werken is.

NIEUW! Studielessen in de toepassing

Krijg alle ins en outs van MindManager snel onder de knie.
Het kan lastig zijn om nieuwe software aan te leren. Het MindManager Learning Center helpt u met stapsgewijze studielessen waarmee nieuwe gebruikers snel aan de slag kunnen en ervaren gebruikers vertrouwd kunnen raken met de meer geavanceerde functies.

 • Besteed minder tijd aan het ontdekken van veelgebruikte functies en raak vertrouwd met alle aspecten
 • Duik dieper in de meer geavanceerde functies die uw dagelijkse workflow kunnen verrijken
 • Studielessen omvatten onder meer onderwerpen zoals brainstormen, stroomdiagrammen maken, projectbeheer, delen, MindManager aanleren en meer
 
 

Nog Meer Manager met MindManager

Nog meer waar voor je geld als je vandaag nog MindManager koopt. Je benut dan direct al al de handige mogelijkheden van MindManager

Productiviteit & Creativiteit komen samen in Mind Maps

Mindjet MindManager desktop licentie voor Windows

.Box_undMinds

MindManager biedt u volop mogelijkheden mindmaps te maken, voorzien van afbeeldingen, iconen (markers), notities, hyperlinks, bijlagen, etcetera. Met de ingebouwde brainstormmodule kunt nog creatiever en innovatiever brainstormen.
De ideeën kunt u analyseren met de analyse view, die u verschillende matrices biedt, zoals idee-evaluatie en SWOT-analyse.
Vervolgens stelt u uw projectplan op, maakt de doorlooptijd zichtbaar in de Gantt view en zet de verschillende taken uit bij de teamleden. Heeft u bovendien een PLUS-abonnement, dan kunt u ook via een browser of mobiel verder werken.

MjWindows

De Windows versie integreert uitstekend met Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint en Outlook) en SharePoint. Uw mindmaps deelt u met anderen, die geen MindManager hebben, door te exporteren naar PDF, Word of html.

Bekijk de Mindjet flyer.

BESTEL JE MindManager  for Windows License

Alle functionaliteit van beide versies vindt u in dit  MindManager2019-WinvsMac-comparison-overzicht

 

MindManager Upgrade

Bent u al Mindjet MindManager gebruiker en wilt u weten wat voor u de voordelen zijn om over te gaan naar de laatste versie, neemt u dan contact met ons op. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

BESTEL JE MindManager  for Windows UPGRADE

 

 

Werk zo snel als uw geest werkt.

Met lineaire tools die niet flexibel zijn kunnen uw beste ideeën verloren gaan. Met MindManager kunnen uw hersenen met informatie werken zoals de natuur het heeft bedoeld – snel en dynamisch, zodat u nooit meer één briljant inzicht of kritiek detail misloopt.

 • Splits hoofdconcepten in kleinere details, maar houd de verbanden eenvoudig en helder.
 • Voeg detail en context toe aan taken terwijl u deze creëert, zonder dat u de flow hoeft te verlaten.
 • Deel informatie opnieuw in, of repliceer deze, op eenvoudige wijze met slepen en neerzetten.

Houd alle details overzichtelijk.

Productiviteit is niet productief als u aan de verkeerde zaken werkt. In MindManager ziet u uw taken, ideeën, data en details in een gedeelde context, zodat u direct kunt zien wat relevant is, waaraan u prioriteit moet verlenen en wat u kunt laten voor wat het is.

 • Leg verborgen verbanden bloot tussen onderwerpen, taken en gegevens.
 • Vermijd overtolligheid, duid risico’s aan en ontdek mogelijkheden.
 • Neem betere besluiten door de impact van acties verderop in de keten te zien voordat u ze onderneemt.

Dicht de gaten in uw communicatie.

Projecten gaan ten onder aan e-mailketens die langs elkaar heen communiceren, vergaderingen die niet productief verlopen en een gebrek aan uitlijning. Met MindManager kunt u alle informatie in verband met een project, plan of concept samenvoegen in één centrale en gedeelde portal waarmee u ervoor zorgt dat uw team de vereiste taken uitvoert, deadlines haalt en, nog belangrijker, op één lijn werkt.

 • Breng de verantwoordelijkheid, prioriteiten, deadlines en meer op transparante wijze over.
 • Leg een visueel verband tussen verwante en afhankelijke actie-items, zodat overtolligheid wordt voorkomen en samenwerking wordt aangemoedigd.
 • Geef projecten op resource, taak, tijdlijn of in Gantt-diagrammen weer voor grotere inzichtelijkheid in de voortgang, status, waarschuwingssignalen en risico’s.

Zie uw wereld in één oogopslag.

Kennis is alleen macht als u hiertoe toegang heeft. Met MindManager worden uw verspreide gegevens in één gestructureerd dashboard samengevoegd en gepresenteerd als één geheel, zodat alles verbonden en verantwoord is, logisch overkomt en wordt uitgevoerd.

 • Synchroniseer verwante gegevens uit Microsoft Office-bestanden, opslagplaatsen met inhoud en uit meer dan 800 apps.
 • Het is eenvoudig om bestanden, afbeeldingen, links, media en meer toe te voegen, op één lijn te brengen en weer te geven, voor controle over het geheel én over uw dag, uw werk en uw wereld.
 • Wijzig de informatie die u bekijkt of presenteert soepel, zonder te hoeven over te schakelen tussen vensters en zonder dat u schermen hoeft te splitsen.