Andere tools

Zoals we in de bijlage van ons boek hebben uitgewerkt zijn er honderden MindMap Software producten beschikbaar. De meeste voldoen prima voor privé gebruik. Gelukkig zijn er ook een aantal die we regelmatig in zakelijke omgevingen tegenkomen. In de grafieken lees je welke voor welk toepassingsgebied het beste uit de bus komen.

samengevoegdescore
En dan zijn er natuurlijk ook nog verschillende prijzen en licentievormen waar je uit kunt kiezen.

Iedere leverancier kent zijn/haar eigen licentiestructuren.
De meest voorkomende licentie is een perpetual license. Je krijgt voor een eenmalig bedrag een desktoplicentie soms voor zowel Windows als MAC. En uiteraard kun je een onderhoudsabonnement nemen.
Vaak kun je ook gebruik maken van webfunctionaliteit, dan kun je een WEB abonnement nemen. Dan ben je ook gedurende de abonnementsperiode verzekerd van alle updates.
Verschillende aanbieders hebben ook mobile versies, waarmee je op iPhone, iPad of Android devices kunt werken. De functionaliteit tussen de verschillende platformen verschilt nogal, maar meestal zijn de maps vanuit alle devices toegankelijk en up-to-date.

toolsonderling

Selecteer zelf de MindMap Software die het best aan jouw wensen voldoet, maar vooral… die het beste bij jouw manier van werken en denken past.

Meer tools vind je onder dit menu via het”driehoekje”

LET OP alle prijzen op deze site zijn ALTIJD Exclusief BTW