Implementatie

Mindjet (MindManager) wordt gebruikt in veel organisaties, maar vaak op individuele basis. Vaak weten collega’s niet dat er zo’n handig hulpmiddel beschikbaar is en als de gebruiker de organisatie verlaat, blijft het bedrijf met de ongebruikte licenties zitten. Niemand weet meer wat het is en wat je ermee kunt.
Soms begint een organisatie met een enthousiaste groep MindManager gebruikers en iedereen is van de vele voordelen overtuigd. Maar er zijn geen standaarden, iedereen maakt zijn mindmaps op zijn eigen manier en er wordt te weinig samengewerkt. Ook dan vervalt het weer in individueel gebruik.

MindManager is van oorsprong een mindmapping tool en in de loop der jaren is daar zoveel functionaliteit aan toegevoegd, dat het niet meer te vergelijken is met een “gewone” mindmapping tool.  Met het product MindManager kun je informatie verzamelen en structureren – vanuit de mindmapping basis – en je kunt ideeën uitwerken in concrete actieplannen en deze plannen uitvoeren. Dankzij de toevoeging van MindManager voor MSTeams en Co-edit kun je informatie met anderen delen en kun je op allerlei platformen met elkaar samenwerken.

Hoewel MindManager is getransformeerd van een mindmapping tool naar een samenwerkingstool, blijven veel organisaties het toch nog op de ‘oude’ manier gebruiken en laten ze veel mogelijkheden onbenut. Dat is jammer, want ook de productiviteit kan veel meer omhoog als je MindManager optimaal gebruikt.

Onderzoek Mindjet

Wil je dat MindManager voor iedereen in de organisatie nuttig is en net zo vanzelfsprekend als Microsoft Word en Excel? Maak dan gebruik van drielingh’s expertise!

implementatie Mindjet

(klik op de afbeelding om de brochure te bekijken)

We starten met een inventarisatie van de doelen. Wat wil je met MindManager kunnen doen, hoe wil je het inzetten, wanneer wil je de doelstelling bereikt hebben en waarom wil je MindManager gebruiken. Vervolgens bepalen we welke vervolgstappen nodig zijn:

  • is er voldoende kennis aanwezig?
  • welke standaarden zijn er?
  • welke infrastructuur is er?
  • moet MindManager integreren met andere toepassingen?
  • etcetera…

Na het gehele implementatietraject is er de terugkoppeling: zijn de doelstellingen behaald? En we bepalen wat er verder gedaan moet worden, zodat je investering blijft gewaarborgd.

Bestellen