Doelgroepen

Kies uw rol en lees meer hoe u mindmappen kunt toepassen in uw werk of privé.

Projectmanager

Projectmanagement for the rest of us.
Als projectmanager houdt u iedereen bij de les, binnen het tijdsplan en budget. Stelt u voor dat er software is die u helpt om de beste te zijn in uw vak, waarmee u altijd overzicht hebt, zonder de kleinste details over het hoofd te zien.
Mindmappen voor Project Managers helpt u om:

 • Uw project visueel te presenteren, en op die manier misverstanden te voorkomen en samenwerking te stimuleren. (U weet, een plaatje zegt meer dan duizend woorden);
 • Iedereen op de hoogte te houden van de laatste status – u kunt sneller de projecteisen vaststellen en consensus bereiken;
 • Een projectplan te maken dat iedereen begrijpt;
 • Onmiddellijk de impact van verandering te doorzien: Zodra de prioriteiten, eisen, tijdlijnen of projectscope veranderen, weten de belanghebbenden wat ze kunnen verwachten;
 • Voortgangsvergaderingen te houden, waarin direct akties worden afgesproken.

Plan elke stap strategisch.
Op het gebied van planning baant midnmappen de weg naar succes. Tientallen templates laten u uw projecten en doelstellingen inzichtelijk presenteren. Alle teamleden begrijpen hun rol en verantwoordelijkheid en u houdt het overzicht. Door alle projectplaninformatie, inclusief resources, documenten, Web links en kosten op één veilige plek te bewaren, houdt u de focus op uw missie terwijl u heel veel details van kosten, werkschema’s, mijlpalen en leverdata overziet.
MindManager voor Projectmanagers (PDF)

Sales

Salesmanagement met groter succes.
Als verkoper, gaat het om waarde creatie en om vertrouwen. U moet snel herkennen wat uw klant nodig heeft en dynamisch een betrokken oplossing presenteren. Verkopen vraagt niet alleen buitengewone communicatieve vaardigheden, maar vooral ook effectief plannen en bovengemiddeld tijd- en informatiemanagement. Mindjet verbetert uw manier om informatie te verzamelen en laat u, samen met uw team oplossingen uitwerken die precies passen bij uw klanten: Akties zijn duidelijk, Leverdata worden gehaald, Orders worden u gegund. De mindmap oplossingen voor Sales Professionals helpen u beter van de informatie gebruik te maken met als resultaat:

 • Beter samenwerken met uw klanten via real-time webmeetings en altijd bijgewerkte visuele maps. Het resultaat? Klantgerichte oplossingen die laten zien dat u hun problematiek begrijpt.
 • Een heel effectieve manier om wezenlijke informatie vast te leggen, waarmee uw klanten helder uw oplossing doorzien en vertrouwen in u krijgen.
 • Snel en gemakkelijk accountplannen maken waarmee u strategische en tactische kunt beslissen wat te doen.
 • Eenvoudig managementinformatie en omzetplannen doorspreken.

MindManager voor Sales (PDF)

Marketing

Marketing met meer resultaat.
Generereer meer vraag dan ooit tevoren.
Alle verkopers willen maar één ding van u: leads, leads, en nog meer leads. Maar u kunt geen vraag stimuleren zonder een uitstekend marketingplan dat rekening houdt met de belangen van verschillende betrokkenen, met een strategie die u kunt aanpassen en een campagne met alle elementen die nodig zijn om resultaat te garanderen. Mindjet helpt u om alles in de hand te houden – volg elk detail, haal uw doelen en verander uw baanbrekende ideeën in meetbare resultaten.
Om te beginnen kan mindmappen u helpen om:

 • Vernieuwende ideeën te generen – het vrije visuele formaat vangt elk idee van ieder van uw teamleden;
 • Een handig platform te ontwikkelen, waar u elk relevant stukje informatie en klanteninformatie direct toegankelijk opslaat.
 • Campagnes tot in het kleinste detail te plannen, met prioriteiten, wie doet wat en de voortgang van elke stap.

MindManager voor Marketing (PDF)

Consultants

Consultants aan wie u wat hebt.
Word de beste consultant die ze ooit hebben ingehuurd. Van het vinden van opdrachtgevers of het opvolgen van projectaanvragen, tot opdrachtuitvoering en projectafsluiting, Mindmappen helpt u de resultaten te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen. Gebruik mindmappen om ervoor te zorgen dat uw team meer levert dan verwacht en open de deur op die manier voor vervolgopdrachten, waarmee uw klanten hun resultaten kunnen verbeteren.
Benut de visuele kracht van mindmappen om:

 • Zeker te zijn dat uw klant en uw team alle elementen van het probleem en de valkuilen exact begrijpen;
 • Relaties en inzichten vast te leggen, zodat teamleden ze gebruiken, ook al stromen die later in;
 • De uiteindelijke oplossing te garanderen, die volledig past op de oorspronkelijke bedoeling.
 • Resultaatoverzichten te ontwikkelen met herbruikbare kennis voor eigen gebruik door de opdrachtgevers. Die resultaten kunnen worden benut als referentie bij toekomstige gesprekken over projectkansen bij nieuwe klanten.

MindManager voor consultants (PDF)

Manager

Effectief executive management.
Zorg voor helderheid en focus in uw management team. Uw collega’s hebben het altijd druk en werken vaak verspreid door het land (of daarbuiten). Mindmappen kan u helpen ervoor te zorgen dat iedereen zich op dezelfde doelen focust. Het mooie van visueel samenwerken ligt besloten in de unieke mogelijkheden om informatie snel en eenvoudig helder te organiseren, zodat iedereen in de groep, hoe verschillend ook, dezelfde heldere focus en structuur gebruikt.
Mindmappen helpt u met:

 • Strategie ontwikkeling: Als u alle informatie in één plek bijeen ziet, kunt u helder vaststellen wat uw doelen zijn en welke methode u gaat gebruiken.
 • Stafvergaderingen: Stel uw doelen vast en laat uw team de prioriteiten en aktieplannen vaststellen – allemaal in dezelfde map. In elke vergadering vergelijkt u de voortgang van de doelen, lost het team problemen op en grijpt nieuwe kansen.
 • Probleem oplossen: Reduceer complexe concepten tot individuele componenten met mindmaps – Zie het overzicht zonder uzelf in details te verliezen.
 • Team communicatie en samenwerking: Werk effectiever samen dankzij interactieve maps en veilige real-time online meetings.

Zorg voor buitengewone resultaten.
Met mindmappen wordt een eenvoudig boodschappenlijsje een takenmap, waarmee u uw werkzaamheden visualiseert. Plotseling ziet u de onderlinge relaties tussen activiteiten, verplaatst ze om gewijzigde prioriteiten te tonen, te delegeren en zorgt u voor de voortgang. U krijgt meer zaken gedaan in minder uur per week.
Als u met het hele team mindmaps gebruikt, bereik u sneller consensus en verlaat elke vergadering met een heldere visie over de volgende stappen. U communiceert met al uw teamleden ook al hebben ze (nog) geen mindmap software.
MindManager voor Managers (PDF)

Ontwikkelaars

Innovatieve Research & Development.
Dit is de weg naar echte innovatie. Ontwerp, plan, implementeer en volg de acties op. Dit lijke nogal vanzelfsprekende doelen. Maar er kan zoveel misgaan. Mindmappen helpt u om alles visueel vast te leggen, te plannen en te managen – team activiteiten, wachtrijen, proces templates, ontwerp specificaties en meer– zodat u zich kunt focussen op de mooie kanten van engineering.
Gebruik mindmaps om:

 • Uw engineering processen te codificeren: Maak templates waarin standard processen en resultaten zijn gedefinieerd.
 • Al uw teamleden up to date te brengen: Uw hele team kan het project vanaf elke plek zien en bijdragen leveren.
 • Engineer ontwerp planning: Breng uw ontwerp snel in kaart samen met anderen en zie uw concepten samenkomen in een kant en klaar model.
 • Uw plan van eisen te definiëren: Alsu alle relevante informatie op één plek ziet ben u in staat helder te beslissen over behoeften en vervolgstappen.

MindManager voor Ontwikkelaars (PDF)

Persoonlijk

Persoonlijke productiviteit verbeteren.
Een 10 voor persoonlijke productiviteit. Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig last heeft van teveel informatie. Mindmappen kan helpen om uw weg te vinden en heldere informatie te vinden om uw werk te doen en uw leven productiever (en gezonder) te maken. Millioenen mensen gebruiken mindmaps om ze te helpen bij:

 • Beslissen. Of u nu de voors en tegens van een nieuwe baan afweegt, probeert uw lange termijn plannen uit te vinden, met MindMaps kunt u uw gedachten helder op een rij krijgen.
 • Planning. Mindmapping helpt u uw tijd volgens uw wensen en behoeften in te richten inplaats van andersom. U bent de baas over uw werkgebieden en bepaalt welke voor u belangrijk zijn. U kunt dagelijkse, wekelijkse, of jaar-activiteiten plannen en wordt beter georganiseerd.
 • Research. Hou elk stukje informatie, zelfs hyperlinks en maps, op uw eigen persoonljke dashboard zodat u er altijd bij kunt.
 • Taakbeheer. Met mindmaps wordt een eenvoudig takenlijstje een aktiemap, waarin u uw doelen en projecten visueel kunt volgen en prioriteren.

MindManager voor Persoonlijk gebruik (PDF)