Kies je training

We zijn de partner met de meeste kennis en ervaring op het gebied van MindManager, we zijn gecertificeerd en helpen je snel op weg in het gebruik.  Trainingen volg je in Open inschrijving, In-huis, On-line en als OneOnOne Borging on the Job

Wil je snel… kies dan voor een Online Training (voordeel eigen tempo en snel)

Kies uit de verschillende mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van Mindjet MindManager. Je wilt …

 … snel actief aan de slag!

Kies dan voor de Starter workshop (1 dagdeel) of voor de uitgebreidere Powertraining (2 dagdelen).

Voordeel: Leer de basisvaardigheden in een of twee dagdelen en bespaar veel tijd. Je leert ook van collega cursisten en begrijpt beter wáárom het voor jou werkt.

… je kennis opfrissen!

Ben je gebruiker van Mindjet MindManager en heb je de upgrade naar de laatste versie van MindManager, dan is de Mindjet Upgrade Upgradeworkshop van 1 dagdeel perfect. Je leert niet alleen de nieuwe mogelijkheden kennen, maar tijdens de training is er volop gelegenheid om de manier waarop jij Mindjet MindManager toepast te evalueren. Dankzij onze praktische tips haal je nog meer uit Mindjet. Meer informatie…

Inschrijven

Kies dan voor de Upgrade Workshop (1 dagdeel).

Voordeel: In de Upgrade Workshop worden niet alleen de nieuwe mogelijkheden van MindManager’s laatste versie for Windows behandeld. Er is ook ruimte om in te gaan op jouw specifieke problemen en hoe je MindManager daarbij gebruikt.

… alles weten over een toepassing!

Ben je gebruiker van Mindjet MindManager, heb je het niveau van een Power-User en wil je meer weten over een bepaald toepassingsgebied, dan zijn de Mindjet Solution Masterclasses van elk 1 dagdeel daar speciaal voor ontworpen. De Solution Masterclasses gaan onder meer over Projectmanagement, Brainstormen, Innovatie management, Werken in teams, Doe Meer in Minder Tijd, Vergaderen en Presenteren. Meer informatie…

Inschrijven

Kies dan voor een van onze Solution Masterclasses (ieder 1 dagdeel).

Voordeel: Tijdens de solution Masterclasses wordt diep ingegaan op een toepassingsgebied. Hierdoor haal je nog meer rendement uit MindManager.

… voordelen van Incompany Training

Incompany: samen werken aan blijvende verandering

 

  • Deelnemers groeien professioneel én persoonlijk op meerdere niveaus
  • Werken en leren verbonden door op te lossen cases
  • Ervaren trainers die jouw organisatie begrijpen
  • In co-creatie ontworpen traject met kwaliteit checks en aanscherpingen tijdens de training
  • Beproefde methodes in uitdagende programma’s

Organisaties worden complexer, de markt beweegt meer dan ooit. Dat vraagt om wendbare organisaties en een ander soort tooling. Meegaan met veranderingen vraagt om een goede afstemming tussen mensen. Iemands houding en intrinsieke motivatie spelen immers een belangrijker rol.

In een incompany training leren mensen meer dan alleen vaardigheden. Wij gaan net dat stapje verder door leren en werken met elkaar te verbinden. Met behulp van cases die tijdens de training worden opgelost, proberen mensen samen ideeën uit en gaan zij experimenteren met nieuwe toepassingen. Mensen groeien daardoor professioneel én persoonlijk.

In onze maatwerk trajecten stimuleren we onder andere samenwerking en een proactieve mindset. Jouw organisatie- en ontwikkelvraag staan daarbij altijd centraal.

Partner in leren

Onze Incompany experts stellen in co-creatie met jou een leertraject op waarbij ze je ook kunnen adviseren rondom de toepassing in jouw organisatie. Tijdens de uitvoering van incompany trajecten bewaken we de kwaliteit door telkens opnieuw te evalueren, bij te sturen, en de actualiteit te integreren. Voorop staat dat we gaan voor het beste resultaat.

Daarom training bij Drielingh

Uiteraard kun je meteen met MindManager aan de slag en zelf ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Dat kost je, gezien de vele toepassingsmogelijkheden van Mindjet veel tijd en je mist wellicht de veel handigheidjes die het gebruik van Mindjet nog effectiever maken. Ook als je met eerdere versies van Mindjet is het verstandig je kennis eens op te frissen.
Drielingh verzorgt al meer dan 15 jaar MindManager trainingen, onze trainers hebben als enige in Nederland de uitgebreide opleiding van Mindjet in Duitsland gevolgd en bieden je na afloop van iedere training 2 maanden e-mail ondersteuning. Dat wij inmiddels honderden organisaties en duizenden zelfstandigen naar tevredenheid hebben opgeleid mag  wel duidelijk zijn. Je kunt altijd referenties bij ons opvragen.

Mindjet_Certified_Trainer_en_300dpi

Trainingen worden aangeboden als open inschrijving, maar zijn ook als in-huis training mogelijk.

Wil je individuele aandacht, dan is een OneOnOne perfect voor jou. Op locatie, in jouw eigen werkomgeving, leer je de ins&outs van MindManager.

Wil je meer informatie of een speciaal voor je team samengesteld programma? E-mail dan naar mindjet@drielingh.nl of bel met 06-22235584

nl_springest-button-133x34
Cursusvoorlogo
https://vimeo.com/540092215