Verrijk de kracht van Mindjet met Yammer

(Voor wie het nog niet wist, Yammer is een privé social network voor je bedrijf / organisatie en ze zijn kortgeleden overgenomen door Microsoft. Het lijkt een beetje op online chat en je kunt er de vorderingen in je werk delen met een activity feed zonder dat je dit aan het hele bedrijf hoeft te melden)

Inmiddels weten de meesten van jullie wel dat Connect Action ontzettend handig is om projecten en taken in je team te delen. Niet iedereen die belang bij een project heeft, is in staat om actief in ieder project deel te nemen. Dat zouden immers best een heleboel taken en projecten kunnen zijn.

En dat is precies het probleem dat is opgelost met de nieuwe integratie tussen Mindjet en Yammer.

Vanaf nu, kun je in Connect Action taak updates automatische delen met je volgers in Yammer door eenvoudig de “visible to: Yammer” knop in willekeurig welke taak die je wilt delen. Binnen Yammer worden je volgers zonder enige moeite op de hoogte gebracht zodra je dat lastige project waar je de hele maand aan hebt gewerkt, is afgerond. En wat ook handig is, zodra je volgers in Yammer een project of taak ontdekken waarin ze zijn geinteresseerd, kunnen ze direct in Action stappen en deelnemen, want ze krijgen automatisch toegang tot de taak. Dat is een heel handige manier om transparantie te bevorderen en het brengt het gevoel van samen even overleggen bij de koffiemachine weer terug in je organisatie.

Het is echt heel eenvoudig om te beginnen en taken toe te wijzen:

1. Sta het gebruik van Yammer toe in je Connect Vision Profiel

2. Deel een taak met Yammer

3. Zie taakupdates in Yammer verschijnen

Als nog geen gebruiker van Connect of Yammer bent, kun je je hier voor Connect aanmelden en hier voor Yammer, om deze mogelijkheid te benutten. Het helpt je de communicatie in je organisatie verbeteren.

Om meer over de integratie van Mindjet met Yammer te lezen: klik hier.

Nog meer weten? Lees het persbericht.

En zoals altijd, laat ons weten wat je hiervan vindt.